Satovi koji su danas u modi

Neporeciva je činjenica to da su danas kvalitetni satovi jedan od najboljih modnih dodataka. Svatko može u svoju odjevnu kombinaciju ubaciti i savršen sat koji će ju elegantno nadopuniti. Ali ako ne znate gdje bi uopće krenuli što se odabira sata tiče, evo nekoliko prijedloga koji će vam možda dobro doći. 

Regular Slap

Regular Slap jednostavan je ručni sat koji ima silikonsku narukvicu i savršeno bi nadopunio neki sportski stil. Dodatno je zanimljiv je ima jedinstven način stavljanja na ruku. Kako bi ga stavili, sat samo izravnajte i jednim potezom udarite njime po ruci. Narukvica se sama savije i obavije oko zgloba.

Too Late

Ovaj jednostavan digitalni sat minimalističkog je dizajna. Zbog toga se ovakvi satovi mogu odlično uklopiti u brojne kombinacije. U uredu ili tijekom izlaska, u teretani ili tramvaju, ovaj sat odlično će pristajati svemu. Stoga ako želite imati samo jedan sat koji možete nositi uvijek, ovo je idealan izbor.

SUUNTO X-lander

Ovaj sat najviše odgovara sportskim tipovima. Osim elegantnog i privlačnog dizajna, on također ima i mnogo funkcija. U njemu ćete naći precizni elekrtonski kompas, kao i barometar, štopericu i brojne druge funkcije. Iznimno je čvrst i izdržljiv, stoga je savršen za sportaše, planinare, itd.

Junsd JS-702

Ovaj iznimno ugodno dizajniran sat može se uklopiti u svakakve kombinacije, iako bi najbolje pristajao sportskim ili večernjim izdanjima. Osim digitalnog pokazivača vremena, njime također možete mjeriti svoj puls jednostavnim pritiskom na gumb. 

SUUNTO M1

Iznimno jednostavnog dizajna, ovaj sat pristajati će i muškarcima i ženama. Izvrstan je za vježbanje jer mjeri puls i potrošene kalorije, ali i upadljiv dizajn omogućuje nošenje u skoro svim prilikama. Silikonsko tijelo ugodno pristaje zapešću, te ga se može kombinirati za dnevni ili noćni izlazak.

Stoga ako ste bili u dvojbi koji odabrati, ovi satovi su kvalitetni i sigurni. Razmislite o opcijama a ovaj širok izbor zasigurno će vam pomoći u odluci.