Odabir majice za različite prigode i događanja

U vašom ormaru vjerojatno imate dobar broj majica, koje su pogodne za nošenje za sve prigode. Je li to uistinu tako? Ako nije, preporučujemo, da si što je prije nabavite majice koje fale u vašom ormaru. Nikad se nezna, kada ćete biti pozvani na svečani događaj, rođendan, poslovnu zabavu ili neformalno druženje na višoj razini ili možda na poslovni sastanak. To su sve situacije koje zahtijevaju poseban stupanj sređenosti i elegancije. I puno možete napraviti s pravilnim izborom majice. Muški za većinu takvih prigoda obuku majicu ili jaknu. Što je sa ženama? Postoje mnoge opcije, a sa puno opcija se poveća mogućnost, da bi izabrali pogrešnu odjeću za određen događaj.

Prije odlaska na svečanu večeru, prije nego pređete prag proslave privatne zabave ili idete na poslovni sastanak s partnerima, pročitajte pravila i osnove elegantnog oblačenja. Prilikom odabira majice, uzmite u obzir kako je građeno vaše tjelo i također modne zapovijedi koje se odnose na ovu vrstu događaja. Odjeća treba biti kao nova – oprana i speglana. Nemojte pretjerivati ​​s parfemom i modnim dodatcima. Ženski satovi su također dodatci, što mogu biti vrlo važan dio vašeg stilskog ormara. Pažljivo razmislite jeli prikladno nositi elegantan i nenametljiv sat ili snažan i karizmatičan sat. Slično je sa cipelama i torbama. Čak i modni nakit može biti mali i neupadljiv ili velik i atraktivan. Razmislite, što je više primjereno situaciji, koja je određena.

Kod izbora majica je također vrlo važna boja. Ako idete na poslovni sastanak ili bilo koji događaj u vezi s poslom, ne preporučujemo motive i uzorke cvijeća. Ako idete na gala party, možete se opustiti sa šljokicama, čak i sa malo dubljim dekolteom. Pobrinite se i za pojas, koji će dodatno naglasiti veličinu vaše majice ili bluze.